Eind 2014 heb ik besloten om een meditatie te gaan doen die zorgt voor het openen van je hart en dat je licht straalt. Ik heb meteen besloten om een ‘commitment’ met mezelf te maken: doorgaan met 120 dagen meditatatie. Begin 2015 hoorde ik dat mijn broer heel ziek was. Zonder na te denken besloot ik om naar mijn land te gaan.

Toen ik daar kwam realiseerde ik dat mijn broer heel spiritueel was geworden. Ik was verdrietig maar door het mediteren voelde ik me sterker. Ik heb ook mijn familie uitgenodigd om samen te mediteren.  Ze vonden het ook fijn om samen te doen. Ik voelde alleen liefde tussen ons. Bijna drie weken later is hij overleden. Mijn leven werd ‘up side down’. Ik vroeg aan het Universum: “en nu wat?”

Ik dacht aan de laatste 20 jaar, alles wat ik niet had gedeeld met mijn broer. Toen wij daar samen waren, waren de laatste momenten van zijn leven een kans om weer verbonden met elkaar te raken, zonder beoordelingen. Alleen ZIJN…

Sinds dat moment voel ik me constant verbonden met alles en iedereen. Ik neem elke dag de tijd om naar boven te kijken, de stralen van de zon en de wind te voelen. Ik wandel graag in de natuur en ik zie mijn broer in alles, in de bomen, in het water, in de wind. Zijn lichaam vorm is weg gegaan maar zijn ziel leeft voor altijd.

Deze ervaring is echt leerzaam geweest. Wat heb ik geleerd? Alles is liefde, ik zie en voel mijn broer in alles. Leef vanaf jouw hart, geef liefde en stel niks uit. Leef bewust vanaf jezelf en denk bewust aan alles wat je doet en wat je niet doet want dat beïnvloed je leven en ook die van de mensen om je heen.

IMG_20150304_094704