7 Jaar geleden heb ik mijn eerste Kundalini yoga les gehad. Tijdens de eerste les heb ik iets speciaals diep in mezelf gevoeld. Op dat moment kon ik het nog niet precies uitleggen. Nu weet ik dat mijn ziel was geraakt. Ergens wist ik dat er een goede ‘match’ was tussen de Yoga oefeningen, de ademhalingstechnieken en de klanken van de mantra’s. Ik was dicht bij mijn innerlijk gekomen, het was als thuis komen! Eindelijk!

Korte tijd later besluit ik om de opleiding te gaan volgen zodat meer mensen kunnen ervaren wat ik zelf had meegemaakt. Ik had behoefte aan het doorgeven van de ‘teachings’. Toch heb ik echt getwijfeld voordat ik de stap maakte. Mijn gedachten waren meer aan de negatieve kant: ‘ben ik niet te oud hiervoor?’, ben ik soepel genoeg?, kan ik ruimte in mijn drukke leven maken om weer te gaan studeren? Dan besluit ik om toch één jaar te wachten alvorens te beginnen.

Gelukkig heb ik goed naar mijn intuïtie geluisterd!