img_20161016_113909-2Tijd om terug te keren naar jezelf toe. Ik ben de laatste tijd heel vaak in de natuur gaan wandelen. Wat verbaast me, sinds ik niet meer in een tropische land woon, is de seizoenen. Hoe de natuur in beweging blijft, net zoals mensen.

De bladeren vallen, de daglicht wordt verkort. Alles verandert. Het is de tijd van het jaar om terug te keren naar jezelf toe.

Het betekent niet dat je stil blijf

Deze periode geeft je meer ruimte voor transformatie. Ikzelf, neem meer tijd om tot rust te komen, om te mediteren, om de natuur te observeren en ook de mensen om mij heen. Meer tijd om te schrijven en nog bij de open haard te zieten en naar het vuur kijken. Ook is het tijd om aandacht te besteden aan je relaties, tijd voor je partner, kinderen en vrienden.

Ik ben van overtuigd dat als je beschikbaar voor de andere wilt zijn moet je eerste voor jezelf zorgen. Zorg dat je jouw hart volgt. Dat je jouw intuitie gebruik en leef vanuit je echte identiteit. Het is tijd om terug te keren naar jezelf toe. Yoga en meditatie kunnen hiermee helpen.

Door Kundalini Yoga te beoefenen samen met meditatie wordt je bewust van jouw hogere zelf en word je verbonden met de oneindigheid. Daardoor ga jij meer vanuit jouw hart leven zodat jij tot jezelf kunt komen, dus ‘Be to Be’. Je levenspad wordt duidelijker aangegeven door het luisteren naar je innerlijke stem, je intu├»tie.

Je hebt tijd nodig

Transformatie gebeurt niet snel, het kost zeker tijd. Hoe meer je bewustwording vergroot, hoe meer je gaat zich ontwikkelen. Dan ga je extra opletten met alles om je heen, wat mensen tegen elkaar zeggen en nog wat van je mond uitkomt.

Soms denk je: ‘waarom heb ik dat eerder niet kunnen zien?’ Je was nog niet getransformeerd dus.

Wil je meer in deze periode van heet jaar in jezelf verdiepen dan kom bij Be To Be Yoga, yoga en meditatie lessen volgen.